01:04 uur 14-04-2023

AristaCare Health Services: de toekomst van post-acute revalidatie en langdurige zorg

CRANFORD, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Al meer dan 20 jaar biedt AristaCare Health Services uitzonderlijke post-acute revalidatie-, geheugenzorg- en langdurige zorgdiensten aan patiënten en inwoners van New Jersey en Pennsylvania. Met een CEO, President en COO die samen meer dan 70 jaar ervaring en leiderschap hebben, biedt AristaCare eersteklas zorg en medische expertise aan al zijn patiënten. Volgens de CEO van AristaCare, Sidney Greenberger: “Wij geloven in een patiëntgerichte filosofie die zich richt op patiënttevredenheid en het welzijn, herstel en vooruitgang van de hele persoon. Onze medelevende omgeving is ontworpen met comfort en esthetiek in het achterhoofd, en we maken gebruik van ultramoderne technologie om de best mogelijke zorg te bieden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joselyn Delgado, Director of Business Development

(908) 315-3400

Check out our twitter: @NewsNovumpr