21:04 uur 12-04-2023

Berry Consultants brengt FACTS 7 simulator voor klinisch onderzoek uit

FACTS 7 omvat nieuwe module voor platformstudie-ontwerpen

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Berry Consultants, LLC heeft vandaag aangekondigd dat FACTS 7 is vrijgegeven voor bestaande gebruikers en nu beschikbaar is voor alle nieuwe klanten. FACTS (Fixed and Adaptive Clinical Trial Simulator) is de krachtigste, meest flexibele en snelste simulatietool op de markt voor het ontwerpen van geavanceerd klinisch onderzoek. FACTS bestrijkt het hele spectrum van studieontwerpen, van vroege ontwikkelingsfase I-studies tot innovatieve fase II-studies en efficiënte fase III-ontwerpen. Met de release van FACTS 7 en de nieuwe platformstudiemodule is FACTS de eerste op de markt beschikbare en gevalideerde software voor het ontwerpen en simuleren van adaptief platformonderzoek.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Berry Consultants

(512) 213-6428

info@berryconsultants.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr