21:21 uur 12-04-2023

Armis en TrueFort kondigen strategisch partnerschap aan

Klanten kunnen nu optimaal gebruik maken van de gecombineerde integratie voor verbeterde zichtbaarheid, informatie en controle van verbonden bedrijfsmiddelen

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het toonaangevende bedrijf voor zichtbaarheid en beveiliging van bedrijfsmiddelen, maakt vandaag een strategisch partnerschap en integratie bekend met TrueFort, het bedrijf voor bescherming tegen laterale bewegingen. Deze samenwerking biedt ondersteuning aan klanten door de ontdekking, het begrip en de handhaving van beveiligingsbeleid voor IT-, Internet of Things (IoT)- en operationele technologie (OT)-omgevingen te verrijken.

“Klanten hebben met ons gedeeld hoe cruciaal context voor hen is als het gaat om inzicht in de wijzen waarop applicaties zijn verbonden met specifieke bedrijfsmiddelen, wie de eigenaar is van deze applicaties en hoe belangrijk ze zijn voor het bedrijf,” aldus Brian Gumbel, President van Armis.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen van de media:
Rebecca Cradick

Senior Director, Global Communications

Armis

pr@armis.com

Marc Gendron

Marc Gendron PR voor TrueFort

marc@mgpr.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr