20:37 uur 11-04-2023

ExaGrid zet zijn geleidelijke groei voort in Q1 2023

ExaGrid rapporteert sterkste eerste kwartaal ooit

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige oplossing voor gelaagde back-upopslag in de sector, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn sterkste eerste kwartaal in de geschiedenis van het bedrijf heeft geboekt, voor het kwartaal eindigend op 31 maart 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230411005309/nl/

ExaGrid had een record eerste kwartaal van 2023 en groeide meer dan 20% in vergelijking met Q1 van 2022. ExaGrid blijft met meer dan 20% per jaar groeien, met behoud van positieve winst en verlies, EBITDA en vrije kasstroom. ExaGrid heeft in het eerste kwartaal van 2023 141 nieuwe klanten toegevoegd, waarbij meer dan 60 zescijferige deals werden gesloten. De ASP voor nieuwe klanten was opnieuw ruim $100K in hetzelfde kwartaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr