17:00 uur 11-04-2023

Amerikaanse bedrijven worstelen om prioriteiten te stellen onder het gewicht van informatie over cyberinlichtingen

Nieuw onderzoek toont aan dat organisaties worstelen met meerdere beheerhulpmiddelen voor cybersecurity, wat leidt tot een enorme mistelling van apparaten die op hun netwerken zijn aangesloten

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Nieuwe trendanalyse voor 2023 samengesteld door Armis, het toonaangevende bedrijf op het gebied van zichtbaarheid van bedrijfsmiddelen en beveiliging, toont aan dat organisaties moeite hebben om prioriteiten te stellen en zich te richten op belangrijke beveiligingsprojecten tegen een stroom van alarmsignalen, toenemende bedreigingen en een steeds groter aanvalsoppervlak.

Concurrerende verzoeken van het bestuur en leidinggevenden naast een snelle voortgang in digitale transformatieprojecten en nalevingsvoorschriften veroorzaken verborgen risico’s in organisaties. Zakelijke en IT-leiders geloven niet dat ze deze blinde vlekken hebben en vertonen een vals gevoel van vertrouwen in hun real-time bewustzijn van deze kwetsbare gebieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Rebecca Cradick,

Senior directeur, wereldwijde communicatie,

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr