15:14 uur 06-04-2023

PUMA’s initiatief ‘Voices of a RE:GENERATION’ geeft jonge veranderaars een stem in het vormgeven van de toekomst van duurzaamheid

  • PUMA versterkt de stem van jongeren door hen te betrekken bij ‘Voices of a RE:GENERATION’, voortbouwend op de bevindingen van ‘Conference of the People, powered by PUMA’
  • Het project geeft prioriteit aan duurzaamheid voor de volgende generatie, in antwoord op onderzoek waaruit blijkt dat jongeren willen dat merken meer toezeggingen doen, doelstellingen beter communiceren en transparanter zijn

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sportbedrijf PUMA heeft vandaag een nieuw initiatief aangekondigd om de manier waarop het merk zijn duurzaamheidstraject aflegt te ontwikkelen door de perspectieven en aanbevelingen van de volgende generatie op te nemen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230406005058/nl/

Sports company PUMA has today announced a new initiative that looks to evolve how the brand navigates its sustainability journey by including the next generation’s perspectives and recommendations. The project, coined Voices of a RE:GENERATION, will kick off with PUMA collaborating and giving a ‘seat at the table’ to four, young, environmentalist ‘voices’ from across Europe and the US over a year-long period. (Photo: Business Wire)

Sports company PUMA has today announced a new initiative that looks to evolve how the brand navigates its sustainability journey by including the next generation’s perspectives and recommendations. The project, coined Voices of a RE:GENERATION, will kick off with PUMA collaborating and giving a ‘seat at the table’ to four, young, environmentalist ‘voices’ from across Europe and the US over a year-long period. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MSL Communications Agency – +44 7815 474 060 – pumaglobalteam@mslgroup.com

Kerstin Neuber – Bedrijfscommunicatie – PUMA SE – +49 9132 81 2984 – kerstin.neuber@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr