17:59 uur 06-04-2023

Naveen Gupta treedt in dienst bij LambdaTest als Chief Financial Officer

Naveen’s uitgebreide ervaring zal LambdaTest helpen om snel naar winstgevendheid te groeien

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een intelligent omnichannel cloudplatform voor het testen van digitale ervaringen, heeft de benoeming aangekondigd van Naveen Gupta als Chief Financial Officer. Hij beschikt over meer dan 35 jaar ervaring in verschillende sectoren en brengt een schat aan financiële en strategische ervaring mee naar LambdaTest, nadat hij in het verleden verschillende leidinggevende functies bij prominente bedrijven heeft bekleed.

In zijn nieuwe functie bij LambdaTest zal Naveen leiding geven aan de financiële en boekhoudkundige functies, om de groei en winstgevendheid van het bedrijf te bevorderen. Hij zal onder meer verantwoordelijk zijn voor financiële planning, inkomstenprognoses, winst, bedrijfsgroeidoelstellingen en risicobeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LambdaTest persbureau:

press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr