05:50 uur 05-04-2023

Technology Holdings adviseert SUAZIO, een datagestuurd strategisch Life Sciences en MedTech-adviesbureau bij de verkoop aan NAMSA

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Technology Holdings, een wereldwijde boutique investeringsbank met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific kondigt met trots aan dat het als exclusief financieel adviseur is opgetreden voor SUAZIO, een toonaangevend datagestuurd Life Sciences en MedTech adviesbureau, bij zijn strategische verkoop aan NAMSA, een Archimed-portefeuillebedrijf met hoofdkantoor in de Verenigde Staten.

SUAZIO, opgericht in 2001 en met hoofdkantoor in Antwerpen, België, is aanwezig in de belangrijkste Europese, Noord-Amerikaanse en APAC-markten en levert zeer gespecialiseerde datagestuurde marktonderzoeken, inzichten, analyses en adviesdiensten in Life Sciences en MedTech-markten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kate Geary

Senior Marketing Manager

kate@technologyholdings.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr