19:34 uur 04-04-2023

Tecnotree Sensa wint eerste AIML-gedreven klantervaringsovereenkomst met Tier-1 LATAM-operator

ESPOO & HELSINKI–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een wereldwijd leider op het gebied van digitaal platform en services voor 5G en cloud-native technologie, heeft de eerste overeenkomst binnengehaald voor het Customer 360 MDM-platform RFP met het Tecnotree Sensa Intelligence-platform, dat slechts twee maanden geleden gelanceerd werd. Tecnotree is voor dit project gekozen door een Tier 1 Operator in Latijns-Amerika, voor het consolidatiesysteem voor klantgegevens van het bedrijf op basis van het Sensa Intelligence-platform van Tecnotree.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230404005709/nl/

Tecnotree Sensa Wins First AIML Driven Customer Experience Deal with Tier-1 LATAM Operator (Photo: Business Wire)

Tecnotree Sensa Wins First AIML Driven Customer Experience Deal with Tier-1 LATAM Operator (Photo: Business Wire)

Tecnotree Sensa is een nieuwe AI-ondersteunde technologie die zich over het hele Tecnotree-portfolio uitstrekt om de creatie van configureerbare AI-oplossingen mogelijk te maken die digitale ervaringen met intelligentie vermenselijken, zowel in telco’s als in andere verticale segmenten zoals gezondheidszorg, onderwijs, sport, financiële diensten, entertainment, gaming en reality.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, CEO van Tecnotree

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr