21:19 uur 04-04-2023

ReNew behoort wereldwijd tot topbedrijven op gebied van duurzame energie en nutsvoorzieningen voor ESG, aldus Sustainalytics

GURUGRAM, India–(BUSINESS WIRE)– ReNew Energy Global Plc (‘ReNew’; Nasdaq: RNW, RNWWW) is door Morningstar Sustainalytics gerangschikt onder de zeven beste duurzame energiebedrijven ter wereld en tot de top tien van wereldwijde nutsbedrijven. De ESG-risicobeoordelingen van Sustainalytics meten de blootstelling van een bedrijf aan branchespecifieke materiële milieu-, maatschappelijke en governancerisico’s.

Na een grondige en rigoureuze beoordeling van verschillende ESG-gerichte parameters, is ReNew opgenomen als een bedrijf met een ‘laag risico’ met een score van 11,6, wat wijst op een lage blootstelling aan ESG-risico’s en duurzaamheid. Het bedrijf staat op de zevende plaats van 93 duurzame energiebedrijven en op de tiende plaats van 698 nutsbedrijven wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen
ReNew | Shilpa Narani | shilpa.narani@renew.com

Beleggersvragen
ReNew | Nathan Judge | ir@renew.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr