19:49 uur 04-04-2023

Onera kondigt strategisch partnerschap aan met MedBridge Healthcare om de eerste zelfaangebrachte, draadloze polysomnografie-oplossing in de VS te leveren

Onera Health werkt samen met het in de VS gevestigde MedBridge Healthcare om de eerste zelfaangebrachte, draadloze polysomnografie (PSG)-oplossing te leveren voor mensen die worstelen met slaapstoornissen.

EINDHOVEN, Nederland & GREENVILLE, S.C.–(BUSINESS WIRE)– Onera Health, een leider in het transformeren van slaapgeneeskunde en monitoring op afstand, heeft vandaag een exclusief strategisch samenwerkingsverband aangekondigd met MedBridge Healthcare, een toonaangevende leverancier van slaapbeheerdiensten, waaronder slaapscreening en in-center, intramurale en thuisdiagnostische tests en therapiecoördinatie.

Dit nieuwe partnerschap heeft tot doel de toegang tot Onera’s medische PSG-as-a-Service-oplossing te verbreden, de patiëntervaring verder te verbeteren en de operationele last te verminderen waarmee veel slaapklinieken in de VS momenteel worden geconfronteerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lindsay Miller

E: lmiller@medbridgegroup.com

Swea Ann Hagenhoff

E: media@onerahealth.com
T: +31 (0)40 3082177

Check out our twitter: @NewsNovumpr