21:09 uur 04-04-2023

DentalMonitoring kondigt innovaties voor beugelcontrole aan

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– DentalMonitoring blijft de norm bepalen op het gebied van AI-aangedreven orthodontische oplossingen, met twee innovatieve functies waarmee artsen de voortgang en obstakels tijdens de behandeling beter kunnen visualiseren. Een update van het platform inclusief de nieuwe patiënttijdlijn en voortgangsbalk is nu beschikbaar in het dashboard voor artsen wereldwijd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230404005181/nl/

DentalMonitoring patient card timeline. (Photo: DentalMonitoring)

DentalMonitoring patient card timeline. (Photo: DentalMonitoring)

Met de nieuwe patiënttijdlijn en voortgangsbalk kunnen artsen nu het patiëntbeheer van beugels optimaliseren met twee innovatieve functies die onmiddellijke voorzien in momentopnamen van de voortgang van de patiënt.

De patiëntenkaart geeft een tijdlijn weer die automatisch de behandeling, hygiëne en scancompliantie voor patiënten bijhoudt, verzameld uit alle DentalMonitoring-scans gedurende de gehele behandeling.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Anne-Claire Sanz: +33 01 86 95 01 01

Emily de Moraes: +1 737 201 9002

Check out our twitter: @NewsNovumpr