16:58 uur 04-04-2023

Alcatel-Lucent Enterprise lanceert nieuw partnerprogramma voor wereldwijd netwerk van 3.400 partners

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Alcatel-Lucent Enterprise, een toonaangevende leverancier van communicatie-, cloud- en netwerkoplossingen op maat voor klanten in de industrie, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwe wereldwijde partnerprogramma, de 360 Partner Experience (360PX), dat een unieke partnerreis op maat van elke organisatie biedt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230404005616/nl/

Alcatel-Lucent Enterprise Launches New Partner Programme for Worldwide Network of 3,400 Partners (Photo: Business Wire)

Alcatel-Lucent Enterprise Launches New Partner Programme for Worldwide Network of 3,400 Partners (Photo: Business Wire)

Het programma is ontwikkeld om het wereldwijde netwerk van ALE van 3.400 partners te ondersteunen en hun bekwaamheid en groei op het end-to-end (E2E) portfolio van het bedrijf te versnellen, dat communicatie, netwerk en CCaaS omvat die worden verkocht als on-premise, hybride of cloud (publiek of privé).

Een belangrijk onderdeel van het programma is het begeleiden van partners die hun aanbod in toenemende mate ombuigen naar “als een service” (XaaS) of op abonnementen gebaseerde oplossingen, terwijl ze hun Capex-activiteiten blijven ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wereldwijde pers
Carine Bowen

press@al-enterprise.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr