23:21 uur 03-04-2023

Virtus Investment Partners sluit overname van AlphaSimplex af

Toonaangevende manager van kwantitatieve alternatieve strategieën

HARTFORD, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Virtus Investment Partners, Inc. (NASDAQ: VRTS), dat een vermogensbeheerbedrijf met meerdere boetieks exploiteert, voltooide de eerder aangekondigde overname van AlphaSimplex, LLC, een vooraanstaande beheerder van kwantitatieve alternatieve beleggingsoplossingen met $ 8,3 miljard1 aan beheerd vermogen.

De transactie, die op 1 april werd afgerond, zorgt voor een verdere diversificatie van het alternatieve beleggingsaanbod van Virtus door toevoeging van de systematische, kwantitatieve beleggingsoplossingen van AlphaSimplex die beschikbaar zijn voor institutionele en individuele klanten. Het onderscheidende aanbod van het bedrijf is ontworpen om zich aan te passen aan de veranderende marktdynamiek en het potentieel te bieden voor positieve, niet-gecorreleerde beleggingsrendementen, zelfs tijdens de meest uitdagende periodes op de markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Rourke

Beleggersrelaties

Virtus Investment Partners

(860) 263-4709

sean.rourke@virtus.com

Joe Fazzino

Mediarelaties

Virtus Investment Partners

(860) 263-4725

joe.fazzino@virtus.com

Jaime Doyle

Mediarelaties

JConnelly

(973) 944-8105

jdoyle@jconnelly.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr