19:22 uur 30-03-2023

Scientist.com uitgeroepen tot Amerika’s 11e meest innovatieve bedrijf door Fortune

De unieke business-to-enterprise (B2E)-markt verandert de manier waarop preklinisch onderzoek wordt gedaan door de farmaceutische en biotechnologische industrie

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, de vooraanstaande R&D-marktplaats voor de biofarmaceutische industrie, heeft aangekondigd dat het door Fortune is uitgeroepen als het 11e meest innovatieve bedrijf van Amerika. Het bedrijf werd erkend als het 5e meest innovatieve bedrijf in Californië en als het 8e meest innovatieve bedrijf in de technologiesector van Amerika.

“Wat verbindt baanbrekende wetenschappelijke vooruitgang, een dynamische bedrijfscultuur en een standvastige toewijding aan het bevorderen van nieuwe ideeën en oplossingen?” vroeg Kevin Lustig, PhD, oprichter en CEO van Scientist.com, zich af.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Preci

marketing@scientist.com
+1 858-815-9274

Check out our twitter: @NewsNovumpr