19:15 uur 29-03-2023

Thermo Fisher Scientific en Arsenal Biosciences werken samen ter ondersteuning van klinische productie van autologe T-celtherapieën

CARLSBAD, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Thermo Fisher Scientific, de wereldleider op het gebied van wetenschappelijke dienstverlening, en Arsenal Biosciences, Inc. (ArsenalBio), een bedrijf voor celtherapie in de klinische fase dat geavanceerde chimere antigeenreceptor (CAR)-T-celtherapieën ontwikkelt voor solide tumoren, hebben vandaag een update aangekondigd van onze strategische samenwerking om de ontwikkeling van productieprocessen voor nieuwe kankerbehandelingen te bevorderen. Deze op onderzoek en procesontwikkeling gerichte samenwerking heeft ArsenalBio in staat gesteld een robuust productieproces te ontwikkelen voor hun programmeerbare autologe T-cellen van de volgende generatie voor de behandeling van kanker.

ArsenalBio heeft onlangs zijn belangrijkste productkandidaat ontwikkeld tot klinische productie van zijn autologe geïntegreerde circuit T-celtherapie (ICT) voor platina-resistente eierstokkanker.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristin Blake

Thermo Fisher Scientific

Tel.: 760-637-1166

E-mail: kristin.blake@thermofisher.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr