15:59 uur 29-03-2023

Kinaxis brengt Concurrent Supply Chain Planning naar Microsoft Azure Marketplace

Microsoft Azure-klanten wereldwijd krijgen nu toegang tot Kinaxis’ RapidResponse om te profiteren van de schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van Azure om applicatieontwikkeling te stimuleren en bedrijfsstrategieën vorm te geven.

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX:KXS), de autoriteit in het stimuleren van flexibiliteit voor snelle, zelfverzekerde besluitvorming in een onvoorspelbare wereld, kondigde vandaag de beschikbaarheid aan van zijn toonaangevende platform van applicaties voor geïntegreerde bedrijfsplanning en digitale toeleveringsketen-transformaties, RapidResponse® in de Microsoft Azure Marketplace, een online winkel die applicaties en diensten levert voor gebruik op Azure. Kinaxis-klanten kunnen nu profiteren van het productieve en vertrouwde Azure-cloudplatform, met gestroomlijnde implementatie en beheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties

Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties

Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr