16:32 uur 29-03-2023

Cloud Complexity Report 2023 van NetApp benadrukt de veranderende eisen van een multicloud-omgeving

Uit de belangrijkste bevindingen blijkt dat 98% van de technologieleiders de gevolgen ondervindt van de toenemende complexiteit van de cloud, waardoor kwesties als cyberbeveiliging en kostenoptimalisering op de voorgrond treden

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd, cloud-geleid, data-centrisch softwarebedrijf, heeft vandaag het 2023 Cloud Complexity Report, een wereldwijde enquête waarin wordt onderzocht hoe technologiebeslissers navigeren door cloudvereisten die voortkomen uit digitale transformatie en AI-initiatieven en de complexiteit van multicloudomgevingen. Uit het rapport blijkt dat 98% van de senior IT-leiders op de een of andere manier last heeft van de toenemende complexiteit van de cloud, wat kan leiden tot slechte IT-prestaties, inkomstenverlies en belemmeringen voor bedrijfsgroei.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230329005159/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr