08:38 uur 28-03-2023

Twee buitenlandse koks behaalden gouden certificaat van de Yanagihara-kookschool voor traditionele Japanse Cuisine, onder het programma “Certificering van kookvaardigheden voor de Japanse keuken in het buitenland”

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Op basis van de “Richtlijnen voor certificering van kookvaardigheden voor de Japanse keuken in het buitenland”, die op 1 april 2016 door het Ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij (MAFF) zijn vastgesteld, werd een examen voor gouden certificering afgenomen bij de accreditatieorganisatie, de Yanagihara-kookschool voor traditionele Japanse Cuisine (onder leiding van de heer Naoyuki Yanagihara, de Kinsaryu Soke). De gewaagde test, waaraan twee buitenlandse koks deelnamen, was het eerste gouden certificeringsexamen dat in de school werd afgenomen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230317005238/nl/

Avi Yadin Sternberg (a US citizen living in Canada) (Photo: Business Wire)

Avi Yadin Sternberg (a US citizen living in Canada) (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TOW Co., Ltd.

Mevr. Aya Hamasuna / De heer Tetsuya Miyazaki

nihonshoku.ginou@tow.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr