09:21 uur 28-03-2023

Franse bloedinstelling (EFS) en Brenus Pharma gaan een partnerschap aan voor de GMP-productie van STC-1010, een innovatieve therapie tegen darmkanker

LYON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– De Franse Bloedinstelling (EFS) en Brenus Pharma kondigen hun strategisch partnerschap aan voor de bioproductie van geneesmiddelen voor innovatieve therapie (ITD), waarbij de Franse expertise centraal staat. Deze samenwerking maakt deel uit van een gedeelde visie om de Franse branche voor de productie van biologische geneesmiddelen op nationaal en internationaal niveau te ontwikkelen.

De Celtherapie en Engineering-afdeling van EFS (UTICELL) die in Saint-Ismier, Frankrijk is gevestigd, geniet sinds 2003 erkende expertise op het gebied van celtherapie, en voldoet aan de Europese GMP-certificering, met betrekking tot de productie-, controle- en opslaglocaties voor ITD’s, verleend door het ANSM in 2015.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie: contact@brenus-pharma.com; charley.dubois@efs.sante.fr

Check out our twitter: @NewsNovumpr