23:18 uur 28-03-2023

De drang naar siliciumcarbide: Amkor breidt stroomoplossingen voor elektrificatie van auto’s uit

TEMPE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– Amkor Technology, Inc. (Nasdaq: AMKR), een toonaangevende aanbieder van uitbestede halfgeleiderassemblage en -tests (OSAT), is een pionier in het gebruik van siliciumcarbide in powerpacks voor auto’s.

Amkor heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van leiderschap in toepassingen voor autohalfgeleiders, waaronder carrosserie-elektronica en connectiviteit, voertuigbesturingselementen, ADAS en infotainment. Voor stroomconversie biedt Amkor een breed portfolio aan oplossingen in discrete, geïntegreerde en modulaire stroom. Naarmate de vraag naar elektrificatie, hernieuwbare energie en efficiënte vermogensafgifte blijft groeien, richt Amkor zich meer op siliciumcarbide, aangezien het een belangrijke kandidaat wordt voor materiaalkeuze in automobiel- en industriële stroomoplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties

Jennifer Jue

Vice President, Investor Relations & Finance

480-786-7594

jennifer.jue@amkor.com

Mediarelaties

Christina Parsons

Director, Marketing Communications

480-786-7653

christina.parsons@amkor.com

Social Media: @amkortechnology

Check out our twitter: @NewsNovumpr