11:21 uur 24-03-2023

Fischbein International en Votech breiden productiefaciliteit in Reusel uit en kondigen nieuwe bedrijfsnaam aan als Votech, a Duravant Company

Toonaangevende merken Fischbein, Saxon en Votech komen samen in een geïntegreerd portfolio van verpakkingsmachinetechnologieën voor klanten wereldwijd.

REUSEL, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Votech kondigde vandaag de opening aan van hun nieuwe, uitgebreide productiefaciliteit en hoofdkantoor in Reusel, Nederland. Dit markeert de voltooide integratie van twee gerenommeerde leiders in de verpakkingsindustrie, Fischbein International en Votech, die in 2021 fuseerden door de overname van Votech door Duravant, een wereldwijde leverancier van apparatuur en automatiseringsoplossingen voor de sectoren voedselverwerking, verpakking en materiaalverwerking. De fusie bracht meer dan 100 jaar verpakkingsexpertise samen en creëerde een portfolio van technologieën die het vermogen van het bedrijf om klanten te bedienen in een breed scala van eindmarkten, waaronder landbouw, diervoeding, groenten en fruit, ingrediënten, melkpoeders en andere industriële producten, uitbreidt.

Tegelijk met deze aankondiging onthulde het bedrijf zijn nieuwe bedrijfslogo en merkcampagne die de transformatie van de organisatie in een totaalleverancier van verpakkingsmachines weerspiegelt. “De namen Fischbein, Saxon en Votech, allen vertrouwde merken die bekend staan om kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, zullen in de markt blijven als Votech’s familie van productmerken”, aldus Erik Blom, recent benoemd tot Managing Director van Votech.

Het portfolio van Votech omvat ‘s werelds meest uitgebreide aanbod van sluitingstechnologieën en componenten voor draagbare naaimachines, koppen en systemen onder het merk Fischbein, sluitingstechnologieën onder het merk Saxon en afvul-, zak-, palletiseer- en end-of-line oplossingen onder het merk Votech.

“Onze gecombineerde teams hebben bewezen meer waarde te kunnen leveren aan onze klanten met onze uitgebreide mogelijkheden om volledige turnkey automatiseringssystemen te ontwerpen, te produceren en te leveren. En we hebben een fundament gelegd voor ons bedrijf onder één visie en één reeks waarden die een lasergerichte focus op onze klanten hebben,” aldus Blom.

Het nieuwe hoofdkantoor van het bedrijf huisvest engineering en productie onder één dak. “We zijn verheugd om onze klanten en partners te verwelkomen in onze onlangs uitgebreide 5.200 vierkante meter ultramoderne faciliteit om onze technologieën, mogelijkheden en klantgerichte benadering van innovatie en geïntegreerde oplossingen te ervaren”, aldus Rolf Michiels, hoofd projectverkoop van Votech. Het bedrijf heeft verkoop- en servicecentra in heel Europa en ondersteunt klanten op alle continenten rechtstreeks en via een netwerk van distributiepartners.

Over Votech

VOTECH is een totaalleverancier van automatiseringsoplossingen voor het verpakken van zakken, die meer dan 100 jaar verpakkingservaring combineert met de toonaangevende productmerken Fischbein, Saxon en Votech om klanten wereldwijd meer efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid te bieden. Votech levert meer waarde aan klanten door halfautomatische en volautomatische oplossingen te ontwikkelen voor het verpakken, naaien en sluiten van zakken voor korrelige en poedervormige producten in een breed scala aan industrieën en toepassingen. Van het vullen en sluiten tot het palletiseren en transporteren, wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van elk onderdeel, elk systeem en elke geïntegreerde lijn de verwachtingen van onze klanten overtreft. Bezoek voor meer informatie www.votech.com.

Over Duravant

Duravant, met het hoofdkantoor in Downers Grove, IL, is een wereldwijd opererend bedrijf met productie-, verkoop- en servicefaciliteiten in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Via hun portfolio van werkmaatschappijen levert Duravant betrouwbare end-to-end procesoplossingen voor klanten en partners door middel van engineering en integratie-expertise, projectmanagement en operationele uitmuntendheid. Met wereldwijde verkoopdistributie en servicenetwerken bieden zij onmiddellijke en levenslange aftermarket ondersteuning aan alle markten die zij bedienen in de voedselverwerking, verpakking en materiaalverwerking. De marktleidende merken van Duravant staan synoniem voor innovatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Voor meer informatie, bezoek www.duravant.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Eleni Yianas

Vice president marketing, Duravant

630.635.3914

eleni.yianas@duravant.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr