20:59 uur 23-03-2023

Altum Technologies gekozen door Chevron Technology Ventures voor Catalyst Program

HELSINKI–(BUSINESS WIRE)– Altum Technologies, een Fins bedrijf dat een gepatenteerde reinigingsmethodetechnologie heeft ontwikkeld, is geselecteerd om deel te nemen aan het Catalyst Program van Chevron Technology Ventures (CTV). Het deeptech-bedrijf heeft een marktleidende krachtige ultrasone oplossing ontwikkeld die de procesefficiëntie verbetert zonder de productie stil te leggen. Het samenwerkingsprogramma geeft Altum Technologies het platform om zijn Zero Process Downtime (ZPD)-technologie verder te ontwikkelen en wereldwijd in te zetten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230323005028/nl/

Altum Technologies has been selected to participate in Chevron Technology Ventures (CTV) Catalyst Program. The deep tech company has developed a market-leading power ultrasound solution that improves process efficiency without stopping production. (Graphic: Business Wire)

Altum Technologies has been selected to participate in Chevron Technology Ventures (CTV) Catalyst Program. The deep tech company has developed a market-leading power ultrasound solution that improves process efficiency without stopping production. (Graphic: Business Wire)

Vervuiling en aanslag zijn problemen in de meeste industriële processen die leiden tot periodieke geplande en ongeplande stopzettingen om moeilijke en dure reinigingswerkzaamheden uit te voeren. De activiteiten van een bedrijf geheel of gedeeltelijk stilleggen om het productieproces handmatig open te stellen en de reiniging van de procesapparatuur mogelijk te maken, is een kostbare praktijk die is geaccepteerd als de prijs van het zakendoen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Bo Malmberg, CCO

bo.malmbergaltumtechnologies.com

+358 515 6373

Check out our twitter: @NewsNovumpr