10:30 uur 22-03-2023

Aurachain integreert AI-technologie in zijn Low-Codeplatform voor verbeterde applicatieontwikkeling

SARNEN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Aurachain, het low-code ontwikkelplatform voor procesapplicaties, zijn aanstaande integratie van geavanceerde kunstmatige intelligentie-technologie (AI) aan. Het initiatief omvat de toevoeging van krachtige AI-ondersteunde mogelijkheden, die klanten van Aurachain zullen helpen bij het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van apps met contextuele hulp en inzichten in procesactiviteiten, waardoor een nieuw tijdperk van werkstroomautomatisering wordt ingeluid.

Deze integratie betekent een aanzienlijke uitbreiding van de mogelijkheden van het platform door middel van AI, waaronder generatieve AI, beeldherkenning, reactieve AI en machine learning zonder toezicht. De makers van apps kunnen moeiteloos aangepast gedrag definiëren voor gebruikersinterfaces, gescande documenten analyseren, ID’s valideren en zelfs gebruikmaken van gezichtsherkenning via verbindingen met AI-diensten van derden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Irina Pocovnicu – CMO bij Aurachain

marketing@aurachain.ch

Check out our twitter: @NewsNovumpr