12:38 uur 21-03-2023

REPLY: Comwrap Reply uitgeroepen tot Adobe Digital Experience Emerging Partner of the Year 2023 voor Centraal-Europa

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Comwrap Reply, het bedrijf in de Reply Group dat is gespecialiseerd in cloud-native digital experience services heeft de prestigieuze titel Adobe Digital Experience Emerging Partner of the Year 2023 voor Centraal-Europa ontvangen. Met deze titel worden bedrijven geëerd die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de activiteiten van Adobe en een aanzienlijke invloed hebben gehad op het succes van klanten.

Deze toekenning is het uitvloeisel van een strategisch traject dat in 2008 met Adobe is ingezet om hoogwaardige oplossingen te bieden aan klanten en organisaties over de hele wereld. Deze bekendmaking volgt op het verwerven van diverse Adobe Specializations door Reply in de afgelopen jaren en benoeming tot Platinum Solution Partner in 2022.

“Comwrap Reply betoonde zich een krachtige samenwerkingspartner van Adobe Customer Solutions door de levering van cloud-native clientimplementaties. Het bedrijf heeft bewezen aanhoudend te streven naar uitbreiding van haar Adobe Experience Platform-activiteiten, hetgeen in aanzienlijke mate heeft bijgedragen tot de toekenning van deze titel. We kijken ernaar uit om onze strategische samenwerking met Comwrap Reply voort te zetten om nog meer te doen voor onze klanten,” aldus Christian Keim, VP en waarnemend hoofd van DX Partner voor de regio EMEA.

Filippo Rizzante, CTO van Reply voegt toe: “Reply wordt in brede kring erkend als topper op het gebied van het genereren van waarde voor klanten. Als Adobe Digital Experience Emerging Partner of the Year 2023 voor Centraal-Europa en Platinum Solution Partner profiteren we van een uitstekende synergie met Adobe. We zijn er trots op dat we solide technische vaardigheden bieden voor de projecten van onze cliënten, waardoor ze hun digitale aanwezigheid kunnen verstevigen en zich kunnen onderscheiden van de concurrentie door middel van de klantbeleving die ze eindgebruikers kunnen bieden.”

De basis voor het aanhoudende succes van Reply is te zien in de Adobe Competence Centers, die een breed scala aan vaardigheden omvatten, met inbegrip van ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en ondersteuning binnen de Adobe Experience Cloud.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven, specificeert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk zijn geworden door de nieuwe modellen op basis van AI, big data, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt adviezen, systeemintegratie en digitale services aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie- en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Comwrap Reply

Comwrap Reply is gespecialiseerd in het lanceren van cloud-native digitale ervaringen en e-commerceplatforms, gebaseerd op de Adobe Experience Cloud en Ibexa DXP. Comwrap Reply onderscheidt zich van internetbedrijven en IT-consulenten door middel van een ‘cloud-native’ strategie. Op normen gebaseerde integratie in de cloud zorgt voor korte doorlooptijden van projecten en lagere totale projectkosten. Comwrap Reply levert diensten als advies, ervaringsontwerp en systeemintegratie. www.comwrap.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr