12:55 uur 20-03-2023

Scientist.com breidt platform voor ziektemodellen uit met duizenden extra modellen van top CRO’s

Onderzoekers hebben nu toegang tot meer dan 8.000 patiënt-afgeleide xenotransplantaten (PDX), cel-afgeleide xenotransplantaten (CDX), organoïden en cellijnen van de AI-aangedreven Disease Model Finder van Scientist.com

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, de belangrijkste R&D-marktplaats voor de biofarmaceutische industrie, heeft vandaag aangekondigd dat het samenwerkt met toonaangevende contractonderzoeksorganisaties (CRO’s), waaronder Crown Bioscience, Imagen Therapeutics en Experimental Pharmacology & Oncology Berlin-Buch (EPO) om het aantal ziektemodellen die momenteel beschikbaar zijn op zijn Disease Model Finder (DMF) tot meer dan 8.000 op te voeren. Hiermee wordt het een van ‘s werelds grootste, zo niet de grootste database voor bedrijfseigen kankermodellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sean Preci

+1 858 815-9274

marketing@scientist.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr