21:20 uur 20-03-2023

LambdaTest verbetert zijn geautomatiseerde Selenium-testervaring met de toevoeging van zijn AI-aangedreven geïntegreerde testintelligentiefuncties

Deze toevoeging is de laatste in de rij van constante verbeteringen die LambdaTest doorvoert om de meest naadloze digitale ervaringstesten voor zijn klanten mogelijk te maken

NOIDA, India & SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– LambdaTest, een intelligent cloudplatform voor het testen van digitale ervaringen dat van meerdere kanalen gebruikmaakt, kondigt aan dat het geavanceerde AI-aangedreven testintelligentiefuncties aan zijn cloudgebaseerde Selenium-testaanbod toevoegt. Met deze nieuwste ontwikkeling biedt LambdaTest ondernemingen nu dieper inzicht in hun testuitvoeringsproces en helpt hen hun kwaliteitsproces beter te stroomlijnen.

LambdaTest werkt continu aan de verbetering van zijn Selenium-automatiseringstest in de cloud en de testintelligentiefunctie is de laatste toevoeging aan de lijst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persbureau LambdaTest:

press@lambdatest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr