09:30 uur 16-03-2023

REPLY: Comwrap Reply benoemd tot Ibexa Partner van het Jaar 2023

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Comwrap Reply, de Reply Group die gespecialiseerd is in cloud-native digitale ervaringsdiensten heeft de prestigieuze wereldwijde Ibexa Partner of the Year 2023-award gekregen. Ibexa, leverancier van het digital experience platform (DXP) voor B2B-bedrijven, heeft Comwrap Reply erkend voor de succesvolle implementatie van klantgerichte digitale ervaringen in klantprojecten in meerdere landen.

De prijs werd uitgereikt tijdens de grootste Ibexa Global Partner Conference in Marbella, Spanje, en erkent de inzet van Comwrap Reply als toegewijde Ibexa-partner. De jury benadrukte de innovatieve projecten van Comwrap Reply.

De IBEXA Partner of Excellence Awards eert partners met belangrijke op DXP-gebaseerde oplossingen. Comwrap Reply is eerder erkend als Ibexa National Partner of the Year 2022, Ibexa Advocate of the Year 2021 en Partner of the Year 2020.

“Al meer dan vijf jaar is Comwrap Reply een toegewijde en betrouwbare partner van Ibexa. Vanaf de eerste dag heeft het bedrijf zich op de cloud gericht en heeft het een uitzonderlijke efficiëntie bereikt in alle projecten. Wij waarderen deze samenwerking, omdat Comwrap Reply innovatieve ideeën implementeert en met succes uitdagingen overwint. Felicitaties aan Comwrap Reply, die deze prijs heeft verdiend met hun harde werk”, aldus Tushar Marwaha, Commercieel Directeur DACH, Ibexa.

Filippo Rizzante, CTO van Reply voegt daaraan toe: “We zijn blij met deze wereldwijde bevestiging en met de ondersteuning van bedrijven met een cloud-native strategie bij het succesvol beheersen van digitale transformatie. Door flexibele en schaalbare implementatie in de cloud bereiken we kortere projectlooptijden en lagere totale projectkosten. De interdisciplinaire combinatie van consulting, UX-ontwerp en oplossingsontwikkeling is doorslaggevend.”

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom en media; industrie en diensten; banken en verzekeringen; en publieke sectoren. www.reply.com

Comwrap Reply

Comwrap Reply is gespecialiseerd in het lanceren van cloud-native digitale ervaring en e-commerce platforms op basis van Adobe Experience Cloud en Ibexa DXP. Comwrap Reply onderscheidt zich van internetbureaus en IT-adviesbureaus door een “cloud-native strategie”. Op standaarden gebaseerde integratie in de cloud leidt tot korte projectdoorlooptijden en lagere totale projectkosten. De diensten van Comwrap Reply omvatten consulting, experience design en systeemintegratie. www.comwrap.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt

s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Check out our twitter: @NewsNovumpr