11:56 uur 15-03-2023

Quectel kondigt CC200A-LB satellietmodule aan voor IoT-industrieën

Neurenberg, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Embedded World – Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van de CC200A-LB satellietmodule voor IoT-industrieën, die gebruik maken van satelliet IoT-connectiviteit. Geleverd door ORBCOMM, een toonaangevende wereldwijde leverancier van IoT-communicatie en -oplossingen. De module is ontworpen om betrouwbare wereldwijde dekking en connectiviteit te bieden tegen een kosteneffectieve prijs en met ultralage latentie, waardoor het een ideale oplossing is voor een breed scala aan toepassingen, waaronder maritiem, transport, zware apparatuur, landbouw, mijnbouw en olie- en gasbewaking.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230315005154/nl/

Quectel announces CC200A-LB Satellite Module for IoT Industries (Graphic: Business Wire)

Quectel announces CC200A-LB Satellite Module for IoT Industries (Graphic: Business Wire)

De CC200A-LB module is ontworpen om communicatie in afgelegen gebieden zonder cellulaire netwerkdekking mogelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Quectel Media:

Phil Rawcliffe, hoofd communicatie

phil.rawcliffe@quectel.com

ORBCOMM Media:

Michelle Ferris, VP bedrijfscommunicatie

ferris.michelle@orbcomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr