11:17 uur 14-03-2023

Splio neemt Tinyclues over en wordt de Europese leider in AI-aangedreven CRM

Splio en Tinyclues bundelen krachten om de deep learning van Tinyclues in het CRM-platform van Splio te integreren en de Europese leider in AI-aangedreven CRM te worden

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Splio, CRM-expert en ontwikkelaar van het SaaS Individuation®-marketingplatform, kondigt met trots de overname van Tinyclues aan, de especialist in SaaS predictive marketing op basis van deep learning AI. Met deze overname wordt een gedeelde ambitie vervuld zodat merken gemakkelijk grootschalige, hypergepersonaliseerde marketingplannen kunnen opstellen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230314005126/nl/

On the left, David Bessis (Tinyclues) and on the right, Mireille Messine (Splio) (Photo: Splio)

On the left, David Bessis (Tinyclues) and on the right, Mireille Messine (Splio) (Photo: Splio)

Splio werkt met meer dan 400 merken, waaronder Decathlon, Longchamp en Orange, en ontwikkelt sinds 2021 zijn eigen Individuation®-marketingoplossing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sandra Fernandes
CMO – Splio

sfernandes@splio.com
+ 33 (0)6 46 46 43 16

Clémence Rebours
Agence Nouvelles Graines

c.rebours@nouvelles-graines.com
+ 33 (0)6 60 57 76 43

Check out our twitter: @NewsNovumpr