11:59 uur 14-03-2023

Quectel toont industriële slimme kleurensorteeroplossing met randintelligentie op Embedded World 2023

NUREMBERG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag aan hoe zijn nieuwste slimme module met mogelijkheden voor machinecomputing en edge intelligence een revolutie teweegbrengt in de kleursorteerindustrie met een hogere efficiëntie en nauwkeurigheid. Met behulp van Quectel’s hoogwaardige SG560D slimme module, de oplossing verbetert de kleursortering van industriële materialen die kunnen worden omgezet via een visueel identificatiesysteem, door een combinatie van machine vision en edge intelligence mogelijkheden, en sorteert objecten automatisch op basis van kleur en vormen dienovereenkomstig.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230314005133/nl/

Quectel showcases industrial smart color sorter solution with edge intelligence at Embedded World 2023

Quectel showcases industrial smart color sorter solution with edge intelligence at Embedded World 2023

De geavanceerde kleurensorteertoepassing, gericht op de industriële materiaalbeheerindustrie, maakt gebruik van de Quectel SG560D slimme module, gebaseerd op de Qualcomm QCS6490-chipset, en aanvullende geïntegreerde hardware waaronder camera’s, lampen en luchtpistolen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Phil Rawcliffe, Head of Communications

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr