15:09 uur 14-03-2023

Noda kiest ThetaRay AI-oplossing voor toezicht op open bankdiensten

Europese betalingsfintech verbetert bescherming tegen financiële bedreigingen en AML-efficiëntie met ThetaRay SONAR-oplossing

LONDEN & NEW YORK & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Noda, een fintech voor open bankieren, en ThetaRay, een toonaangevende leverancier van AI-aangedreven transactiebewakingstechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat ze gaan samenwerken om de mogelijkheden voor betalingsbewaking en compliance te verbeteren op het groeiende platform van Noda dat de nieuwe digitale economie in Europa ondersteunt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230314005093/nl/

Accept online payments with Noda. (Graphic: Business Wire)

Accept online payments with Noda. (Graphic: Business Wire)

Noda, met hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, helpt online handelaren in Europa directe bankbetalingen te ontvangen van e-klanten via een veilige en onmiddellijke one-stop open banking betalingsoplossing, als alternatief voor kaarten, met directe integratie met banken in de meeste Europese landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay PR

Nina.gilbert@thetaray.com

Dana Lihotina, Noda PR

dana@noda.live

Check out our twitter: @NewsNovumpr