20:52 uur 12-03-2023

Meer dan 2,8 miljard dollar aan overeenkomsten ondertekend op dag 3 van Biban 2023

RIYADH, Saoedi-Arabië–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft de algemene autoriteit voor kleine en middelgrote ondernemingen van het Koninkrijk Saudi-Arabië (Monsha’at) haar inzet voor de bevordering van het ondernemerschap in het Koninkrijk onderstreept. In overeenstemming met Vision 2030 heeft Monsha’at een reeks overeenkomsten gesloten met een aantal toonaangevende regionale en mondiale entiteiten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230312005015/nl/

Biban 2023 features over 350 inspiring speakers from around the world (Photo: AETOSWire)

Biban 2023 features over 350 inspiring speakers from around the world (Photo: AETOSWire)

De partnerschappen, die bijdragen tot de groei en ontwikkeling van de nationale economie, werden vandaag – op de derde dag van Biban 2023 – gelanceerd in het Riyadh Front Exhibition & Conference Center.

Als onderdeel van haar missie om de bloeiende gemeenschap van ondernemers in het Koninkrijk te versterken en het Saudische MKB-ecosysteem te verbeteren, heeft Monsha’at een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekend met Zoho Software Trading Company Limited (ZOHO).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jose Mendez

Account Director, Weber Shandwick

mendezj@webershandwick.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr