20:37 uur 09-03-2023

Lenovo levert buitengewone prestaties, kracht en snelheid met de lancering van de ThinkStation PX, P7 en P5.

Het trio desktopwerkstations van de volgende generatie wordt aangedreven door de nieuwste technologieën van Intel® en NVIDIA in een slanke, geheel nieuwe behuizing die samen met Aston Martin is ontworpen.

MORRISVILLE, N.C., VS–(BUSINESS WIRE)– Lenovo heeft vandaag de lancering aangekondigd van de ThinkStation PX, P7 en P5, een nieuw trio van de technologisch meest geavanceerde desktop werkstations die het bedrijf ooit heeft gebouwd. Deze nieuwe werkstations zijn vanaf de grond opnieuw ontworpen om de meest extreme, high-computing workloads in verschillende sectoren te overtreffen en zijn voorzien van de nieuwste processortechnologie van Intel® met tot 120 cores en ondersteuning voor high-end NVIDIA RTX™ professionele GPU’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact: Brittany Edwards

E-mail: lenovo@carvecom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr