22:33 uur 09-03-2023

Crown Bioscience opent laboratorium in Singapore en vestigt lokale commerciële partner

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Crown Bioscience, een wereldwijde contractonderzoeksorganisatie (CRO) en JSR Life Sciences-bedrijf, heeft vandaag de opening aangekondigd van een nieuwe locatie in Singapore om de capaciteit van het bedrijf uit te breiden om zowel wereldwijde als lokale biotech- en farmaceutische bedrijven te ondersteunen die zich bezighouden met de ontdekking en ontwikkeling van preklinische en translationele oncologische geneesmiddelen.

De nieuwe faciliteit zal in eerste instantie een breed portfolio van veelgevraagde cellijn-afgeleide xenotransplantaat (CDX)- en syngene modellen bieden, naast ondersteuning van analytische biomarkermogelijkheden, waaronder flowcytometrie- en pathologiediensten. Het bedrijf werkt ook samen met de gevestigde biomedische gemeenschap in Singapore om niet alleen de fundamentele mogelijkheden van de preklinische diensten van Crown Bioscience naar Singapore te brengen, maar ook nieuwe technologieën en diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen:
Crown Bioscience

Louise Stenson

pr@crownbio.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr