10:55 uur 08-03-2023

itel lanceert kosteneffectieve smartphone A60 in heel Afrika door diepgaande samenwerking met exploitanten

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– itel, het wereldwijd toonaangevende smart life merk dat zich inzet voor het leveren van betaalbare en kwalitatief goede elektronische consumentenproducten, heeft officieel zijn meest kosteneffectieve 4G-smartphone A60 in heel Afrika onthuld. itel heeft met succes solide samenwerkingsrelaties opgebouwd met 9 lokale operators in 17 Afrikaanse landen, waaronder MTN, Orange, Airtel, Vodafone, AirtelTigo, Moov Africa, Telma en Movicel, om itel-gebruikers meer value-for-money aanbiedingen en een uitstekende gebruikerservaring te bieden in opkomende markten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230307005742/nl/

itel A60 New Product launch (Photo: Business Wire)

itel A60 New Product launch (Photo: Business Wire)

Om de bekendheid van de A60, de meest kosteneffectieve 4G-smartphone, te bevorderen, heeft itel actief een reeks kanaalmarketingactiviteiten georganiseerd om de relaties met klanten te onderhouden en de kenmerken van het nieuwe product A60 te demonstreren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Willa Cai

shaowa.cai@itel-mobile.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr