15:29 uur 07-03-2023

Organon lanceert “Her Plan is Her Power”, een nieuw wereldwijd initiatief om ongeplande zwangerschappen te verminderen waar de behoefte groot is en ongelijkheden bestaan

Voortbouwend op de eerdere inzet van Organon voor FP2030, kondigt het bedrijf $30 miljoen voor nieuwe financiering aan voor wereldwijde actie en gemeenschapsgerichte oplossingen, die nodig zijn voor de 121 miljoen vrouwen en meisjes die elk jaar te maken krijgen met ongeplande zwangerschappen

JERSEY CITY, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Organon (NYSE: OGN), een wereldwijd gezondheidszorgbedrijf dat zich richt op het verbeteren van de gezondheid van vrouwen, kondigde vandaag de lancering aan van een nieuw wereldwijd initiatief, “Her Plan is Her Power”, om sneller vooruitgang te boeken bij het aanpakken van de gezondheidscrisis van ongeplande zwangerschap. Jaarlijks wordt geschat dat bijna 50% van de zwangerschappen (ongeveer 121 miljoen) in de wereld ongepland zijn, wat leidt tot gezondheidsrisico’s en verminderde onderwijs- en werkgelegenheidskansen voor moeder en kind – uitdagingen die generaties lang kunnen duren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230307005179/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Karissa Peer

(614) 314-8094

Joanna Breitstein

(347) 820-4046

Investeerders:

Jennifer Halchak

(201) 275-2711

Alex Arzeno

(203) 550-3972

Check out our twitter: @NewsNovumpr