20:46 uur 07-03-2023

Brightcove lanceert ‘Ad Monetization’-service voor mediaklanten, richt Global Advertising Operations-team op

Het nieuw gevormde team en de lancering van een dienst voor het genereren van inkomsten met advertenties versterken de toewijding van Brightcove om mediaklanten oplossingen te bieden om hun inkomsten te maximaliseren

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Brightcove (NASDAQ: BCOV), ‘s werelds meest vertrouwde streamingtechnologiebedrijf, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Brightcove Ad Monetization, een nieuwe op maat gemaakte service die is ontworpen voor mediabedrijven om meer inkomsten te genereren met hun inhoud. Als aanvulling op de service heeft het bedrijf ook een nieuw wereldwijd advertentieteam opgericht om mediaorganisaties te ondersteunen en hen te helpen hun advertentiestrategie en inkomsten te maximaliseren.

“Door advertenties ondersteunde streaming is een snelgroeiende miljardenbusiness die we al vele jaren ondersteunen,” aldus Marc DeBevoise, CEO van Brightcove.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Joseph J. Nuñez, Director Global Communications & Public Relations

jnunez@brightcove.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr