18:03 uur 06-03-2023

Tech Mahindra richt Cisco Business Unit op om wereldwijde organisaties in staat te stellen netwerken van de toekomst te bouwen

Focus op adviserende en beheerde diensten gedurende de gehele klantbetrokkenheidscyclus

SAN JOSE, Calif. & LONDEN & NEW DELHI, India–(BUSINESS WIRE)– Tech Mahindra, een toonaangevende leverancier van digitale transformatie, consulting en business re-engineering diensten en oplossingen, heeft een Cisco Business Unit (BU) opgericht om een volledig scala aan adviesdiensten en beheerde lifecyclediensten te bedenken, te bouwen en op de markt te brengen. De Tech Mahindra Cisco BU zal het bestaande klantenbestand van meer dan 1200 wereldwijde ondernemingen en telecomdienstverleners helpen bij het kiezen, invoeren en verbeteren van huidige en nieuwe Cisco-oplossingen en -technologieën.

Tech Mahindra zal in samenwerking met Cisco een reeks diensten ontwikkelen en implementeren voor het bouwen en onderhouden van flexibele, veilige, collaboratieve en hybride netwerken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Abhilasha Gupta, Global Corporate Communications en Public Affairs
E-mail: Abhilasha.Gupta@TechMahindra.com media.relations@techmahindra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr