16:12 uur 03-03-2023

PUMA viert zijn 75 -jarig jubileum en rijke geschiedenis in de motorsport

MANAMA, Bahrein–(BUSINESS WIRE)– Sportbedrijf PUMA heeft het Formule 1-seizoen 2023 afgetrapt met een speciale paneldiscussie om zijn erfgoed in de autosportcultuur te vieren en het belang van innovaties in de productie van racekleding te bespreken. Het was de eerste van een reeks evenementen ter gelegenheid van het 75 -jarig jubileum van PUMA.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230303005220/nl/

Panel Talk ahead of the 2023 Formula 1 season to celebrate PUMAs legacy in Motorsport culture. (Photo: Business Wire)

Panel Talk ahead of the 2023 Formula 1 season to celebrate PUMAs legacy in Motorsport culture. (Photo: Business Wire)

PUMA, opgericht in 1948, heeft zijn gehele geschiedenis vooropgelopen op het gebied van innovatie en verlegt de grenzen van wat mogelijk is op het gebied van prestaties, functionaliteit en ontwerp. PUMA’s rijke geschiedenis in de autosport gaat terug tot 2001, toen JORDAN GRAND PRIX het eerste Formule 1-raceteam werd dat door PUMA werd voorzien van zowel schoenen als kleding.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PUMA
Gudrun Cämmerer

Teamhoofd Global Brand PR

gudrun.caemmerer@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr