13:46 uur 02-03-2023

ECigIntelligence: onderzoek wijst uit dat Europarlementariërs onvoldoende kennis hebben over nieuwe nicotineproducten

Barcelona, ​​Spanje–(BUSINESS WIRE)– Leden van het Europees Parlement zijn minder op de hoogte van de belangrijkste vraagstukken rond nieuwe nicotineproducten dan in voorgaande jaren, ondanks dat hen de komende maanden wordt gevraagd om te stemmen over belangrijke nieuwe wetgeving met betrekking tot het onderwerp, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.

Het derde jaarlijkse onderzoek, uitgevoerd door business intelligence-onderzoeker Tamarind Intelligence, uitgever van toonaangevende inlichtingenplatforms ECigIntelligence en TobaccoIntelligence, geeft echter aan dat Europarlementariërs, naarmate ze meer weten over nieuwe nicotineproducten (e-sigaretten, nicotinezakjes en verhitte tabak), eerder geneigd zijn om deze producten als minder schadelijk dan sigaretten te beschouwen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carmen de Capua

Contact: marketing@tamarindintelligence.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr