01:05 uur 01-03-2023

Tech Mahindra versterkt partnerschap met Microsoft om Azure Operator Nexus-oplossingen te leveren

Het partnerschap zal telecomoperatoren in staat stellen een schaalbare 5G mobiele kern te bouwen, in te zetten en te exploiteren

NEW YORK & NEW DELHI–(BUSINESS WIRE)– Tech Mahindra, een toonaangevende leverancier van digitale transformatie, consulting en business re-engineering diensten en oplossingen, heeft vandaag een uitgebreid partnerschap met Microsoft aangekondigd als Azure Operator Nexus Ready Systems Integrator. Het partnerschap stelt telecomoperators en ondernemingen in staat Long-term Evolution (LTE)- en 5G-netwerken te bouwen, hosten en exploiteren door gebruik te maken van gevirtualiseerde/gecontaineriseerde netwerkfuncties met behulp van Azure Operator Nexus.

Als Azure Operator Nexus Ready Systems Integrator zal Tech Mahindra zijn talent, expertise, uitgebreide oplossingen en professionele beheerde services aanbieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie over Tech Mahindra kunt u contact opnemen met:
Abhilasha Gupta, wereldwijde bedrijfscommunicatie en publieke zaken
E-mail: Abhilasha.Gupta@TechMahindra.com; media.relations@techmahindra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr