01:45 uur 01-03-2023

Molson Coors Beverage Company creëert commerciële bedrijfsfunctie in Noord- en Zuid-Amerika

Michelle St. Jacques aangesteld om nieuwe functie te leiden terwijl het bedrijf de groei wil versnellen door meer focus en prioriteiten te stellen.

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)– Een week nadat Molson Coors Beverage Company (NYSE: TAP, TAP.A) (TSX: TPX.B, TPX.A) bekendmaakte dat het bedrijf voor het eerst in meer dan tien jaar een top- en bottom-line groei realiseerde, kondigt het de oprichting aan van een gecentraliseerde commerciële functie in zijn business unit Americas, bedoeld om de groei in de komende jaren te versnellen.

De nieuwe functie zal meerdere teams en regio’s verenigen rond één enkele strategie, wat naar verwachting zal leiden tot een duidelijker totale portfolio en geografische prioritering en het bedrijf in staat zal stellen nieuwe witte ruimtes, merken en mogelijkheden sneller op te schalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rachel Dickens, (314) 452-9673

Check out our twitter: @NewsNovumpr