03:05 uur 01-03-2023

HCLSoftware en SolarWinds breiden partnerschap uit met Cloud-to-RAN 5G-netwerkobservatieplatform

SUNNYVALE, Californië. & NOIDA, India–(BUSINESS WIRE)– HCLSoftware en SolarWinds breiden hun in oktober 2022 aangekondigde partnerschap uit om een end-to-end 5G-netwerkobservatieplatform van Cloud tot RAN (Radio Access Network) te bouwen. Deze gezamenlijke op AI gebaseerde oplossing combineert HCLSoftware’s Augmented Network Automation (HCL ANA) platform, HCL DRYiCE iObserve powered by SolarWinds, en andere HCLSoftware telecom producten met het SolarWinds observability, monitoring, en service management platform om een Cloud to RAN5G telecommunicatie observability platform te bieden voor mobiele netwerk operators.

In oktober kondigde SolarWinds zijn voorgenomen uitbreiding aan met het DRYiCE product van HCLSoftware, gericht op het revolutioneren van IT operations voor ondernemingen, gericht op het samenbrengen van de best-in-class geavanceerde AIOps, end-to-end observeerbaarheid en service management platform van beide bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jeremy McNeive – Jeremy.mcneive@hcl.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr