22:54 uur 01-03-2023

De Nomios Group breidt in Zuid-Europa uit met de toonaangevende Italiaanse cybersecurity-expert Aditinet

ZOETERWOUDE, Nederland–(BUSINESS WIRE)– De Nomios Group, een toonaangevende Europese provider van cybersecurity-services en -oplossingen, kondigde vandaag aan dat de verwerving van een meerderheidsaandeel werd afgerond in Aditinet, een prominent cybersecurity-bedrijf op de Italiaanse markt. Deze verwerving versterkt de Europese positie van Nomios als een van de toonaangevende cybersecurity-service bedrijven.

“Deze verwerving markeert een belangrijke stap in de voortdurende groei en het niet-aflatende succes van Nomios. We zien heel wat voordelen, zoals een gedeelde vendor portfolio, klantenrelaties en aanbod van diensten. De verwerving van Aditinet zorgt niet alleen dat de Nomios Group een belangrijke expertise en sterke klantenbasis in Italiê krijgt, maar het laat ons ook toe om nieuwe diensten zoals ethische hacking aan onze portfolio toe te voegen,” legt Sébastien Kher, CEO van de Nomios Group, uit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact TOP RP Philippe Grand – 33 6 72 73 32 49 – pgrand@toprp.fr

Check out our twitter: @NewsNovumpr