15:34 uur 28-02-2023

Quectel kondigt Ultra-wideband Automotive Grade Module aan die voldoet aan CCC en ICCE om de nieuwste generatie digitale autosleutels met verbeterde locatie- en beveiligingsmogelijkheden mogelijk te maken.

BARCELONA–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT- en auto-oplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van de ultra-wideband (UWB) automotive module AU30Q. Gebaseerd op de DW3300Q UWB chipset van Qorvo, maakt de module nauwkeurige lokalisatie in real time buitens- en binnenshuis en betrouwbare draadloze communicatie mogelijk.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230227005996/nl/

Quectel announces the launch of the ultra-wideband (UWB) automotive grade AU30Q module, which enables the newest generation digital car keys with improved location and security capabilities. (Photo: Business Wire)

Quectel announces the launch of the ultra-wideband (UWB) automotive grade AU30Q module, which enables the newest generation digital car keys with improved location and security capabilities. (Photo: Business Wire)

Met een ingebouwde antenne biedt de AU30Q verbeterde locatiemogelijkheden, verbeterde beveiliging en betrouwbare gegevensoverdracht, waardoor hij bijzonder geschikt is voor smart car access-toepassingen zoals keyless entry, detectie van passagiers in de auto, detectie van naderend personeel, gemakkelijke toegang tot de kofferbak, draadloos opladen en verwisselen van de accu voor elektrische voertuigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Phil Rawcliffe, Hoofd communicatie

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr