22:14 uur 28-02-2023

Interactive Brokers lanceert vernieuwde IBKR Campus-website en geeft beleggers wereldwijd meer armslag

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische broker, kondigt vandaag de lancering aan van zijn gemoderniseerde IBKR Campus-website, waarop een uitgebreide set gratis educatieve middelen voor alle niveaus van beleggers wordt geboden. IBKR Campus omvat cursussen, webinars, podcasts en marktcommentaren om beleggers te informeren over handel, financiële markten en de handelsinstrumenten van Interactive Brokers.

De vernieuwde IBKR Campus is gebruikersvriendelijk, zodat beleggers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Zowel beginnende als gevorderde traders vinden er informatie om hun vaardigheden aan te scherpen en hun beleggingshorizon te verbreden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc. Media:

Katherine Ewert, media@ibkr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr