16:43 uur 28-02-2023

Bahamasair kiest voor Seabury Solutions Alkym om vliegtuigonderhoud te controleren

De end-to-end MRO IT-oplossing van het bedrijf verbetert de technische operaties van de Caribische luchtvaartmaatschappij

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Seabury Solutions, een marktleider in het leveren van informatietechnologie oplossingen voor de luchtvaartindustrie, kondigde vandaag de recente toevoeging aan van de nationale luchtvaartmaatschappij van de Bahama’s, Bahamasair, aan haar groeiende klantenbestand van Alkym.

Bijoy Mechery, Seabury Solutions CEO & President gaf als commentaar: “Bij Seabury Solutions zijn we toegewijd aan het leveren van de beste oplossingen voor onze klanten, en we begrijpen de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd bij de overgang van verouderde systemen. De uitgebreide branche-expertise en flexibele aanpak van ons team stellen ons in staat databaseconversies efficiënt uit te voeren en te voldoen aan de specifieke behoeften en tijdschema’s van onze klanten. We kijken ernaar uit om met Bahamas Air samen te werken en hen te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

mkt@seaburysolutions.com; +353 860621311

Check out our twitter: @NewsNovumpr