13:50 uur 27-02-2023

Soft Tissue Image van KA Imaging’s Reveal 35C onthult massa achter in-dwelling apparaat

Abstract zal worden gepresenteerd op ECR 2023

WATERLOO, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Fabrikant KA Imaging kondigde een studie aan waarin “single-exposure dual-energy radiography voor de subtractie van inwendige apparaten in het zachte weefselbeeld wordt onderzocht” die gebruik maakte van de Reveal 35C röntgendetector, mogelijk gemaakt door SpectralDR technologie.

Met behulp van de Reveal 35C-detector was het doel van de studie om de klinische waarde te bepalen van het verwijderen van inwendige apparaten in het dual-energy soft tissue röntgenbeeld. Volgens de studie brachten de spectrale radiografische beelden in één van de gevallen een verdachte weke delenmassa aan het licht door een overlappende pacemaker in het weke delenbeeld te onderdrukken1.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Fernanda Fraga

Mediarelaties

ffraga@kaimaging.com
T: 226.215.9897

Check out our twitter: @NewsNovumpr