13:54 uur 27-02-2023

Quectel kondigt de RedCap Rx255C-moduleserie aan om het bereik van 5G uit te breiden naar meer IoT-toepassingen en verticale toepassingen

BARCELONA–(BUSINESS WIRE)– Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde leverancier van IoT-oplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van zijn 5G RedCap-modules (Reduced Capability, ook bekend als NR-Light), de Rx255C-serie. De nieuwe modules zijn gebaseerd op het Snapdragon® X35 5G Modem-RF-systeem van Qualcomm Technologies, Inc. en bieden superieure draadloze prestaties en communicatie met lage latentie met 5G, terwijl ze aanzienlijke optimalisatie bieden op het gebied van omvang, energiebesparing en kosteneffectiviteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230226005183/nl/

Quectel announces RedCap Rx255C module series to help expand the reach of 5G into more IoT applications and verticals (Photo: Business Wire)

Quectel announces RedCap Rx255C module series to help expand the reach of 5G into more IoT applications and verticals (Photo: Business Wire)

Deze kenmerken maken de Snapdragon X35 en Rx255C series de ideale optie om het bereik van 5G-technologie te helpen vergroten in een verscheidenheid aan nieuwe zakelijke verticals en mobiele breedbandscenario’s, zoals breedband op instapniveau, computergebruik, industriële automatisering, smart city, smart energy en smart wearables.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Phil Rawcliffe, hoofd communicatie

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr